Світловідбиваюча плівка в рекламі

Светоотражающая вівеска стоматология

Середа 28 Грудня, 2022

Застосування світловідбиваючої плівки в рекламі 

Світловідбиваючі наклейки можуть стати оригінальним елементом реклами, якщо вміти їх правильно використовувати. Для цього потрібно розробити стильний продуманий дизайн, використовувати якісні матеріали, обрати місце, де світловідбивання дійсно матиме сенс.  

Врахувавши ці нюанси, можна створити справжній витвір мистецтва, що матиме прямий вплив на розвиток вашого бізнесу. Світловідбиваюча реклама буде більш ефективною, ніж звичайно, оскільки буде помітною навіть вночі, а отже зацікавити більше потенційних клієнтів.  

Як здійснюється друк на світлоповертаючій плівці 

Рекламні елементи, які відбивають світло, складаються з трьох частин: клейовий шар (якщо мова йде про наклейки), безпосередньо світловідбиваючий шар та тонкий захисний шар з прозорого полімеру. Саме середній шар відповідає за заломлення світла, завдяки чому відбувається ефект підсвічування.  

Друк світловідбиваючих наклейок на замовлення відбувається з використанням спеціальних широкоформатних принтерів. Завдяки ньому ми можемо добитися високої деталізації та чіткості зображення. Якісні фарби збільшують термін експлуатації пристрою в цілому, а також забезпечують насиченість кольору й зображення.  

Де може застосовуватися плівка самоклеюча світловідбиваюча 

Oracal світловідбиваюча плівка має надзвичайно широкий спектр застосування в рекламних цілях. Ви можете створювати як великі зображення, так і маленькі наклейки. Основне орієнтуватися на зацікавленість та потреби користувача, звертати увагу на базові дизайнерські принципи при створенні макету.  

Високу ефективність матиме виріб на:  

  • вивісках — особливо підійде для магазинів чи закладів харчування, що працюють цілодобово;  
  • табличках — можна використовувати не лише стандартні прямокутні вивіски, а й створювати фігурні зображення (наприклад, горнятко кави), які будуть здалеку помітні для потенційних клієнтів;  
  • штендерах — тоді конструкцію буде видно здалеку навіть в вечірній час, що особливо актуально в зимовий період;  
  • білбордах — світловідбиваючі елементи привертатимуть увагу вночі, а також допоможуть орієнтуватися водіям транспортних засобів.   

Для транспорту таку плівку використовувати не рекомендується, адже це може заважати учасникам дорожнього руху. Водночас вона застосовується для спеціального маркування для вантажівок та спеціалізованих автомобілів, що також потрібно враховувати при замовленні послуги.  

А купити світлоповертаючу плівку можна в компанії «Фарба», де ви зможете створити макет та замовити друк швидко, недорого, з найкращим результатом для бізнесу.  

Світловідбиваюча плівка на штендері